Culori

May 22, 2010

Când ridic ochii spre cer, văd o mie de culori.
Un curcubeu mi se întipăreşte pe retină. Şi vreau să rămână bine întipărit!

Ai uitat unde să cauţi? Deschide bine ochii! Priveşte spre tine, ascultă-te, înţelege-te! Uneori ăsta e cel mai complicat procedeu, dar cred ca de aici trebuie să începem.

Cel mai sincer dialog e cel pe care-l ai cu tine. După modelul său ar trebui sa fie şi cele ce urmează, însă nu de fiecare dată merită.

Revin, repet, cum am mai spus-o: uneori nu pot, nu ştiu să înţeleg. E de ajuns să simt!

Related Posts

Read More

Articol fără titlu

Uneori uităm cine suntem. Uităm, împiedicându-ne de neputințe. Neputințe accentuate, paradoxal, de unii care știu și simt mult mai puțin decât noi... Sau sunt mult mai puțin conștienți de tot ce pot provoca în ceilalți cu stângăciile, cu frustrările, cu răutățile lor...

Simplitate

Oamenilor, de ce căutați bucuria în alt loc decât în sufletul vostru? Ghiduș, nesperat de simplu Ea așteaptă acolo, tăcută, să o deslușiți. Așteptă cu răbdare, cu pricepere și îngăduință,  Căci Bucuria e însuși Dumnezeu.

Povestea inimii sau despre oamenii îngeri

Oamenii îngeri mi-au spus Că treaba lor nu e să fericească pe alții, ci să-i îndrume spre a se ferici, aceștia din urmă, pe ei înșiși; cu gândul și fapta și inima lor bună. Așa cum, de altfel, cu toții avem: inima bună. Știați? Știați că inima cea Mare și Bună a fost...

Share This